blackpuma.blogg.se

Mode & skönhets produkter, träning

Höst

Kategori: Allmänt

Regnig dag idag, grått och tråkigt ute, typiskt höst. Får sitta och mysa i soffan med mitt hjärta och varm choklad. Försöker hitta bra serier på netflix/viaplay, men det finns inga direkta bra som man inte sett.. Kom gärna med förslag om ni har något bra tips!
 
Snart fyller mitt hjärta år med och som vanligt har jag svårt att hitta något fint att köpa till någon som egentligen har allt! Men kom på att man kan ju ge ett upplevelse istället, hört många som gett bort en rolig dag till sina nära och kära. Finns ju flera sådana sidor på nätet där upplevelser är samlade på en och samma plats, skulle vilja göra något annorlunda och roligt i år!
Och eftersom vi fyller nära varandra så kan man ju slå ihop det. Hittade en helikopter flygning i Stockholm och då han tycker om motorer och flyga (som alla killar) skulle ju det bara en perfekt fördelsedags present! ;) Sen en hotell övernattning med 3 rätters middag med jätte fint och romantiskt rum!
 
 
 
 
 
Tänker ju så att det är ju inte saker och föremål som man minns sedan när man blir gammal, utan alla upplevelser och äventyr man gjorde tillsammans genom livet man haft ihop. Minnen håller sitt värde i evighet, sånt man kan tänka på varje dag, men fortfarande skratta åt flera år senare! Minnen går i arv, till barn och barnbarn och ännu längre, dom kommer också ha glädje av våra upplevelser och berättelser.
 
 
 
Kommentera inlägget här: